'Grêmio wees bod van zeven miljoen euro af van Feyenoord'

'Grêmio wees bod van zeven miljoen euro af van Feyenoord'

Feyenoord heeft serieus werk gemaakt van de komst van João Paulo Bitello. De Rotterdammers hebben een bedrag van zeven miljoen euro geboden op de 23-jarige middenvelder van Grêmio. De Braziliaanse club heeft het bod echter van tafel geveegd.

De Braziliaanse tak van ESPN meldt dat Feyenoord een voorstel heeft gedaan van zeven miljoen euro. Niet alleen het geboden bedrag is een reden voor Grêmio om niet te onderhandelen met de Rotterdammers, ook een betalingstermijn van drie jaar viel niet in de smaak.

Feyenoord weet dat Bitello zelf dolgraag de overstap maakt naar De Kuip, maar zijn contractsituatie is complex. Grêmio bezit zeventig procent van de transferrechten. Het is niet bekend of Feyenoord zich weer gaat melden met een verbeterde aanbieding.

Bitello is een multifunctionele middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan. Journalist Sinclair Bischop meldt dat Feyenoord nog altijd werk maakt van de komst van de rechtspoot. Sterker nog, Bitello moet de concurrentiestrijd aangaan met Ondřej Lingr voor de nummer tien positie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties