'Feyenoord krijgt concurrentie: Sahin aast op Minteh'

'Feyenoord krijgt concurrentie: Sahin aast op Minteh'

De kans dat Yankuba Minteh aankomend seizoen in het shirt van Feyenoord speelt, is klein. De Rotterdammers willen de talentvolle buitenspeler nog een seizoen overnemen van Newcastle United, maar hebben forse concurrentie. Clubs uit Engeland en Spanje volgen de ontwikkelingen nauwlettend en nu wordt ook Dortmund als mogelijke nieuwe werkgever genoemd.

Het is nog altijd de bedoeling dat Minteh meegaat op trainingskamp met Newcastle United. De Engelsen gaan daarna een keuze maken of de negentienjarige linkspoot wordt verhuurd of verkocht. In beide gevallen hoopt Dortmund te kunnen toeslaan. Minteh staat namelijk hoog op het verlanglijstje van nieuwe trainer Nuri Sahin. Dit meldt Sky Sports.

Journalist Patrik Berger meldt dat Minteh pas in beeld komt als de inkomende transfer van Jadon Sancho definitief niet haalbaar lijkt. Manchester United vraagt de hoofdprijs voor de buitenspeler, en de Duitsers willen of kunnen daar niet aan voldoen. Naast Minteh wil Sahin ook Jerdy Schouten en Ferdi Kadıoğlu aantrekken voor volgend seizoen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties