Technisch manager Excelsior ontkracht berichtgeving over akkoord (update)

Technisch manager Excelsior ontkracht berichtgeving over akkoord (update)

Feyenoord hoeft niet meer te rekenen op de komst van Couhaib Driouech. De 21-jarige aanvaller gaat de overstap maken naar PSV, die vanaf het begin al een stuk concreter zijn geweest dan Feyenoord. Volgens Rik Elfrink wordt de transfer snel wereldkundig gemaakt.

In Eindhoven gaat Driouech een contract tekenen voor 4,5 jaar. Vanaf het begin was al duidelijk dat de persoonlijke voorwaarden geen probleem gingen vormen en dus was het aan de clubs om tot een akkoord te komen. Nadat PSV het bod van twee miljoen euro al snel had verhoogd naar drie miljoen, is er nu een aanbieding gedaan van zo'n 4,2 miljoen euro en dat is naar de wens van Excelsior.

Nog geen akkoord; Excelsior wil eerst een vervanger (update)
Excelsior laat Driouech niet heel makkelijk gaan en de soap duurt daardoor nog iets langer. "Er is met geen enkele club nog geen akkoord", benadrukt technisch manager Niels van Duinen tegenover RTV Rijnmond. "Voor ons is het essentieel om een vervanger te hebben."

In Kralingen hebben ze interesse in Leo Sauer als (tijdelijke) vervanger voor Driouech, maar de wens gaat uit naar het kopen van een speler. "We hebben onze ambities en sportieve doelstellingen. Die willen we niet uit het oog verliezen."

Wanneer Excelsior erin slaagt om een vervanger aan te trekken, dan krijgt Driouech toestemming om zijn transfer af te ronden. Het is nog niet helemaal uitgesloten dat Feyenoord zich definitief gaat melden bij Excelsior voor Driouech. De stadionclub volgt de ontwikkelingen nauwlettend.

De regionale omroep weet aan het nieuws toe te voegen dat Feyenoord nog geen concreet bod heeft ingediend. Het miljoenenbod van PSV staat daarentegen wel vast, waardoor de Eindhovenaren op dit moment de beste papieren hebben. Een deal tussen Feyenoord en de standgenoot, waarbij een verhuurperiode van de talentvolle Sauer wordt opgenomen, lijkt een reële optie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties