'Feyenoord in hoofdlijnen akkoord met Nadje'

'Feyenoord in hoofdlijnen akkoord met Nadje'

Chris-Kévin Nadje moet de volgende aanwinst worden van Feyenoord. De Rotterdammers naderen een persoonlijk akkoord met de 22-jarige middenvelder. Volgens 1908.nl hebben beide partijen in hoofdlijnen een akkoord bereikt over een meerjarig contract in De Kuip.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Versailles FC verlopen voorspoedig en bevinden zich in een vergevorderd stadium. De stadionclub heeft goede hoop een akkoord te bereiken met de Franse club die actief is in de Championnat National.

Nadje is gescout door Feyenoord als mogelijke opvolger van Mats Wieffer en/of Ramiz Zerrouki. De verdedigende middenvelder maakte dit seizoen een sterke ontwikkeling door en wordt hoog aangeschreven door de Rotterdamse scouting. Nadje ziet een overstap naar De Kuip met de daarbij behorende Champions League-wedstrijden zitten.

Feyenoord heeft concurrentie van Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04. De stadionclub wil daarom de deal zo snel mogelijk afronden en de clubs daarmee buitenspel zetten. Nadje heeft in Frankrijk een contract dat loopt tot medio 2025 en een geschatte marktwaarde van iets minder dan een half miljoen euro.

Wanneer Nadje daadwerkelijk de overstap maakt naar Feyenoord, is hij de tweede officiële aanwinst voor het nieuwe seizoen. Eerder werd buitenspeler Anis Hadj Moussa overgenomen van Vitesse. Daarnaast heeft Feyenoord ook een akkoord weten te bereiken met de transfervrije Gijs Smal, maar de Rotterdammers moeten de deal nog officieel bevestigen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties