'Feyenoord in gesprek met middenvelder Ciammaglichella'

'Feyenoord in gesprek met middenvelder Ciammaglichella'

Feyenoord is in de markt om Aaron Ciammaglichella over te nemen van het Italiaanse Torino, zo weet 1908.nl te melden. De 19-jarige middenvelder staat open voor een transfer naar Rotterdam en voert al gesprekken met Feyenoord.

Het Italiaanse talent kwam afgelopen seizoen uit in de Onder 19-competitie van Italië en is multifunctioneel inzetbaar. Ciammaglichella kan centraal en aanvallend op het middenveld spelen, maar kan ook vanaf de flank of als valse spits zijn acties maken. Voor Torino Onder 19 heeft hij 85 wedstrijden gespeeld en kwam hij tot veertien goals en negen assists.

Feyenoord hoopt de deal voor medio juli af te ronden, als Ciammaglichella in actie moet komen met Italië Onder 19 op het Europees Kampioenschap. De Rotterdammers zien in het talent in eerste instantie een plek weggelegd in Feyenoord Onder 21, maar schetst ook serieuze doorgroeimogelijkheden naar het elftal van Brian Priske.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties