'Feyenoord informeert naar Argentijn Romano'

Algemeen directeur Dennis te Kloese zit de laatste dagen allesbehalve stil. Feyenoord heeft geïnformeerd naar het Argentijnse talent Thiago Romano. De zeventienjarige linksbuiten speelt momenteel in de jeugdopleiding van Panathinaikos en komt ook uit voor Argentinië Onder 20. Dit meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Romano is geboren in Buenos Aires en wordt op 23 juni achttien jaar. Zijn favoriete positie is linksbuiten, maar hij kan ook als linkermiddenvelder en rechtsbuiten uit de voeten. Naast Feyenoord hebben ook SS Lazio en Torino de eerste contacten gelegd om een overgang te bespreken. De verwachtingen zijn dat Romano deze zomer Griekenland gaat verlaten.

Afgelopen seizoen speelde Romano 22 duels in de Griekse Super League met Panathinaikos Onder 19. In 1.591 minuten speelde hij voornamelijk als rechtsbuiten en wist hij in totaal negen keer te scoren en vijf assists af te leveren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties