'Feyenoord heeft beste papieren voor Hutchinson'

Omari Hutchinson staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord en Ajax. Dit meldt Voetbal International. De Rotterdammers hebben momenteel de beste papieren voor de twintigjarige rechtsbuiten van Chelsea FC.

Hutchinson staat tot medio 2025 onder contract bij de Engelse grootmacht en werd dit seizoen verhuurd aan Ipswich Town. De linkspoot speelde 44 wedstrijden in de Championship en wist daarin tien keer te scoren en zes assists af te leveren en had daarmee een groot aandeel in de promotie naar de Premier League.

Hutchinson heeft een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro en beschikt over de Engelse en de Jamaicaanse nationaliteit. Naast wedstrijden in de Championship kwam de talentvolle buitenspeler ook twee keer uit in de FA Cup en speelde hij vier duels in de League Cup. Daarin wist hij een keer te scoren tegen Wolverhampton, als linksbuiten.

Chelsea FC staat open voor verkoop
Feyenoord heeft zich inmiddels al gemeld in Londen. De Rotterdammers hebben te horen gekregen dat Chelsea FC openstaat voor een definitief vertrek van Hutchinson. De stadionclub wil de buitenspeler kopen en verwacht goede kans te maken om de talentvolle aanvaller te overtuigen met minimaal acht wedstrijden Champions League-voetbal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties