'Feyenoord geeft Rodríguez niet op en hervat gesprekken'

'Feyenoord geeft Rodríguez niet op en hervat gesprekken'

Feyenoord is nog altijd bezig om Luciano Rodríguez te contracteren. De Rotterdammers hebben afgelopen week de gesprekken hervat. Dit weet 1908.nl te melden. Feyenoord weet dat concurrentie uit Amerika voorlopig op niets is uitgelopen, waardoor de hoop op de komst van de talentvolle buitenspeler weer is toegenomen.

Rodríguez ziet een overstap naar de Amerikaanse competitie voorlopig niet zitten. De belangstelling van Charlotte FC in de Uruguayaan is daardoor op niets uitgelopen. Rodríguez hoopt spoedig op een stap naar Europa, waar hij de volgende stappen wil zetten in zijn ontwikkeling. Feyenoord blijft inzetten op de komst van de 20-jarige aanvaller, maar wil nu ook een duidelijk signaal van Rodríguez ontvangen.

Feyenoord is bereid om een bedrag neer te leggen waarvoor Ayase Ueda naar De Kuip is gehaald. De Rotterdammers maakten een bedrag van acht miljoen euro over voor de Japanner, dat door bonussen nog richting de tien miljoen euro kan oplopen. Feyenoord wil dus ver gaan en hopen dat Rodríguez genoegen neemt met een lager percentage van de transfersom.

Rodríguez en Liverpool FC Montevideo hebben in het verleden namelijk afspraken gemaakt over een verdeling van de transfersom. De buitenspeler heeft recht op een bedrag van twintig procent, en dat zorgde er mede voor dat er tijdens de winterstop geen akkoord bereikt kon worden. Feyenoord hoopt dat Rodríguez water bij de wijn doet, waardoor alle partijen sneller een akkoord kunnen bereiken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties