'Feyenoord bereikt akkoord: Nadje wordt nieuwe aanwinst'

'Feyenoord bereikt akkoord: Nadje wordt nieuwe aanwinst'

Chris-Kévin Nadje maakt de overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben een akkoord bereikt over een transfersom voor de 22-jarige middenvelder. Volgens Franse media maakt de stadionclub een bedrag van een half miljoen euro over naar Versailles FC, dat in de toekomst nog door een doorverkooppercentage kan oplopen.

Nadje gaat een contract voor vier seizoenen tekenen in De Kuip. Feyenoord heeft de verdedigende middenvelder dusdanig weten te overtuigen dat hij enkel en alleen de overstap wilde maken naar de Eredivisie. Versailles FC zag de laatste dagen aanbiedingen binnenkomen van diverse Europese clubs, maar Nadje had aangegeven alleen geïnteresseerd te zijn in een transfer naar Feyenoord.

Feyenoord ziet in Nadje de opvolger van Mats Wieffer en/of Ramiz Zerrouki. Eerstgenoemde lijkt zo goed als zeker een uitgaande transfer te maken. Diverse topclubs hengelen naar zijn handtekening en vanwege de interesse is de international van Oranje niet meer houdbaar. Nadje is de derde officiële aanwinst van de Rotterdammers. Eerder werden Anis Hadj Moussa en Gijs Smal gecontracteerd.

Nadje speelt sinds afgelopen zomer voor FC Versailles. De rechtspoot kwam in zijn eerste seizoen voor de club tot 32 duels in alle competities. Daarin was hij zeven keer trefzeker en fungeerde hij twee keer als aangever. Feyenoord had concurrentie van Hellas Verona, Charleroi, Farense, Schalke 04 en twee clubs uit Spanje.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties