''Er is interesse uit landen waar de markt nog wel open is''

''Er is interesse uit landen waar de markt nog wel open is''

Javairô Dilrosun staat nog altijd voor een vertrek bij Feyenoord. De Rotterdammers houden rekening met een uitgaande transfer van de 25-jarige buitenspeler. Dilrosun mag vertrekken uit De Kuip nadat hij de komende maanden niet hoeft te rekenen op veel speelminuten in het eerste elftal.

''Er speelt nog wel iets rond Dilrosun'', bevestigt Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Er is interesse voor hem van clubs uit landen waar de markt uiteraard nog wel open is.'' Dilrosun werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar Olympiakos Piraeus. De markt in Griekenland is tot en met maandag 11 september geopend en daarmee kan nog zaken gedaan worden. De komende dagen moet er meer duidelijkheid volgen.

Daarnaast is het ook nog altijd mogelijk om een overstap te maken naar landen als Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar en zelfs België is tot woensdag 6 september nog een optie. In de ogen van trainer Arne Slot hoeft de buitenspeler niet perse te vertrekken, maar hij moet de situatie in Rotterdam wel accepteren. ''Nu speelt hij niet, maar als Javairo zou blijven gaan we gewoon weer aan de slag om beter te worden. En wie mij volgt weet dat dingen ook weer kunnen veranderen voor spelers.''

Wanneer Dilrosun vertrekt dan komt Oussama Idrissi niet in beeld bij Feyenoord. De buitenspeler heeft vorige week zijn contract laten ontbinden bij Sevilla FC en kan buiten de transferperiode transfervrij voor een nieuwe werkgever tekenen. ''We hebben Ivanusec'', reageert Slot. ''Paixão kan links uit de voeten. En Sauer laat zich zien. Dan moet je je afvragen of Idrissi halen slim is. En eigenlijk geef ik dan het antwoord al.''

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties