'Drie Feyenoorders in verband gebracht met Napoli'

'Drie Feyenoorders in verband gebracht met Napoli'

SSC Napoli heeft het landskampioenschap alles behalve een goed vervolg kunnen geven. De Italianen draaien een moeizaam seizoen en staan momenteel zevende in de Serie A. De clubleiding wil daarom flink investeren om volgend seizoen weer mee te doen om de titel. Daarbij wordt er nadrukkelijk gescout bij Feyenoord.

Gazzetta dello Sport weet te melden dat SSC Napoli de eerste contacten met Feyenoord al heeft gelegd. De namen van David Hancko, Quinten Timber en Santiago Gimenez werden besproken. Sportief directeur Mauro Meluso ziet vooral potentie in de Slowaakse verdediger. Hancko wordt gezien als de nieuwe Min-jae Kim, die voor een bedrag van vijftig miljoen euro werd verkocht aan Bayern München.

Santiago Gimenez is ook in beeld, maar is een van de opties die worden overwogen wanneer Osimhen een transfer maakt. De 25-jarige spits is bezig aan zijn laatste maanden bij SSC Napoli. De clubleiding heeft aangegeven dat Real Madrid, Paris Saint-Germain en een topclub uit Engeland zich officieel hebben gemeld om een overgang te bespreken.

Quinten Timber is ook een optie, maar niet heel concreet. SSC Napoli staat zevende en moet alles op alles zetten om een ticket voor de groepsfase van de Champions League veilig te stellen. Wanneer dit daadwerkelijk gebeurt, kan er fors geïnvesteerd worden. Timber heeft een doorlopend contract tot medio 2026 en een marktwaarde van 22 miljoen euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties