'Domper voor Bozeník en Feyenoord: transfer naar Sevilla ketst af'

'Domper voor Bozeník en Feyenoord: transfer naar Sevilla ketst af'

Voor Róbert Bozeník is de slotdag van de wintertransfermarkt uitgelopen op een teleurstelling. De Slowaakse spits was dichtbij een overstap naar Sevilla FC, maar zag een transfer in de laatste uren aan zich voorbijgaan. Bozeník komt hierdoor minimaal tot de zomer uit voor Boavista FC.

Bozeník was al in Spanje om zijn medische keuring te ondergaan. Echter wisten Sevilla FC en de Portugezen het niet eens te worden over de laatste details, waardoor een transfer is afgeketst. Ook voor Feyenoord is het nieuws teleurstellend te noemen. De Rotterdammers beschikken namelijk nog over een doorverkooppercentage van twintig procent.

Sevilla FC en Boavista FC waren het in hoofdlijnen eens over een akkoord over een bedrag van vijf miljoen euro, dat in de toekomst nog kon oplopen. Echter werd de Spaanse club plotseling geconfronteerd met het aanblijven van Rafa Mir. De spits zou een transfer maken naar Valencia, maar dat ketste af, waardoor er geen budget meer was om de transfer van Bozeník af te ronden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties