Contract oud-Feyenoorder Idrissi bij Sevilla FC ontbonden

Contract oud-Feyenoorder Idrissi bij Sevilla FC ontbonden

Oussama Idrissi kan transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. De buitenspeler en voormalig Feyenoorder heeft een akkoord bereikt met Sevilla FC over het ontbinden van zijn contract, zo maakt de Spaanse club bekend via sociale media.

Idrissi stond op het punt om opnieuw aan de slag te gaan bij Feyenoord. De Rotterdammers schakelden echter op meerdere borden en kozen er uiteindelijk voor om Luka Ivanusec en Ondrej Lingr te contracteren. Daarnaast gaf de Raad van Commissarissen van Feyenoord de voorkeur aan het creëren van waarde op het veld in plaats van opnieuw in te zetten op een huurtransfer.

De international van Marokko kan nu transfervrij op zoek naar een nieuwe club. Naast Feyenoord kon de 27-jarige aanvaller ook een lucratief contract tekenen in Saoedi-Arabië. Op dit moment zijn de toekomstplannen van Idrissi echter nog niet bekend. Idrissi had bij de Spaanse club nog een contract voor twee seizoenen, tot 2025 en ziet een transfersom van twaalf miljoen euro verloren gaan.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties