'Assignon staat open voor overstap naar Feyenoord'

'Assignon staat open voor overstap naar Feyenoord'

Naast een aanvallende versterking in de vorm van Luciano Rodríguez aast Feyenoord ook nog altijd op de komst van een rechtsback. De stadionclub schakelt op meerdere borden en wordt de laatste periode in verband gebracht met Kevin Mbabu en Lorenz Assignon.

Feyenoord weet in ieder geval dat Assignon dolgraag de overstap maakt naar De Kuip. Dit meldt 1908.nl. De 23-jarige rechtsback komt na een transferwissel bij Stade Rennais weinig aan spelen toe en ziet meer toekomst bij de Rotterdamse club. Assignon wacht af totdat Feyenoord en de Fransen eruit komen.

Stade Rennais heeft van Feyenoord nog geen officieel voorstel ontvangen, maar dat wordt de komende dagen niet uitgesloten. De Rotterdammers hebben nog tot donderdagavond 23:59 om zaken te doen op de transfermarkt en de selectie te versterken met nieuwe aanwinsten.

Feyenoord is niet de enige club die in de markt is voor Assignon. De Fransman staat ook in de belangstelling van Galatasaray. De Turken zien in de verdediger een geschikte opvolger van Sacha Boey, die deze winter de overstap heeft gemaakt naar Bayern München.

Contract tot medio 2027
Assignon heeft dit seizoen veertien wedstrijden gespeeld in de Ligue 1, waarin hij één doelpunt heeft weten te maken en twee assists op zijn naam heeft staan. Zijn contract bij Stade Rennes loopt nog door tot medio 2027. De huidige marktwaarde wordt geschat op tien miljoen euro. De Rotterdammers hopen de verdediger over te nemen op huurbasis.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties