‘Volgende verdediger gelinkt aan Feyenoord: Assignon een optie'

‘Volgende verdediger gelinkt aan Feyenoord: Assignon een optie'

Feyenoord blijft gelinkt worden aan defensieve versterkingen. Lorenz Assignon staat volgens 1908.nl in de belangstelling van de Rotterdammers. De 23-jarige rechtsback staat tot medio 2027 onder contract bij Stade Rennes en is ontevreden over zijn rol in het elftal. Feyenoord hoopt hiervan te profiteren en zich te versterken met de rechtspoot.

De komst van Kevin Mbabu lijkt een lastig verhaal te gaan worden. Feyenoord werd de laatste dagen gelinkt aan de Zwitser, maar zijn huidige club FC Augsburg staat niet te springen om een winters vertrek van de ervaren rechtsback. Mbabu staat onder contract bij Fulham FC en wordt verhuurd tot het einde van het seizoen aan de Duitse club. De Rotterdammers moeten met drie partijen een akkoord bereiken, maar de nummer tien uit de Bundesliga werkt voorlopig nog niet mee.

Feyenoord heeft nog tot en met 1 februari 2024 de tijd om de selectie tijdens de wintertransferperiode te versterken met een nieuwe speler. De Rotterdammers zijn de laatste weken vooral bezig geweest met enkele huuropties. Zo werd het huurvoorstel van Bryan Gil en Neco Williams respectievelijk door Tottenham Hotspur en Nottingham Forest FC geweigerd. Nu hoopt Feyenoord wel succes te boeken met Lorenz Assignon, die dit seizoen veertien wedstrijden speelde in de Ligue 1.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties