'Zerrouki vroeg deze week gesprek aan met directie FC Twente'

'Zerrouki vroeg deze week gesprek aan met directie FC Twente'

Ramiz Zerrouki heeft Feyenoord nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. De 24-jarige middenvelder heeft in twee gesprekken met de directie duidelijk gemaakt dat hij zo snel mogelijk naar Rotterdam wil, zo meldt De Telegraaf.

Zerrouki kreeg een tijd terug in het eerste gesprek meteen al 'nee' te horen, omdat FC Twente hem niet wil laten gaan onder de vraagprijs van ruim tien miljoen euro. Nadat de Rotterdammers deze week de stekker uit de onderhandelingen trokken, is de middenvelder opnieuw het kantoor van de directie binnen gelopen.

De Algerijns international gaat niet weigeren om te trainen en zal zijn best blijven doen voor FC Twente, zo meldt de krant. Voor de club uit Enschede staat komende week namelijk de return tegen Fiorentina op het programma, maar daarna wil Zerrouki zo snel mogelijk naar Feyenoord. Hij ziet dat als de volgende stap in zijn carrière.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties