'Feyenoord trekt stekker uit onderhandelingen Zerrouki'

'Feyenoord trekt stekker uit onderhandelingen Zerrouki'

Feyenoord en FC Twente onderhandelen niet meer over Ramiz Zerrouki, zo meldt De Telegraaf. De club uit Enschede vraagt een te hoge transfersom voor de Algerijnse middenvelder en daarom hebben de Rotterdammers besloten om de onderhandelingen stop te zetten.

Feyenoord haalde deze zomer door de verkopen van onder meer Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra bijna zestig miljoen euro binnen. Dennis te Kloese, die deze zomer alle onderhandelingen voerde namens de club, maakte al snel duidelijk dat de club zou afhaken als er onrealistische bedragen op tafel moesten komen. Dat lijkt nu dus het geval bij Zerrouki.

FC Twente hield eerder vast aan een bedrag van ruim tien miljoen euro voor de 24-jarige middenvelder, maar dat is Feyenoord te gortig. Zerrouki zelf zag een transfer naar Rotterdam wel graag rondkomen, zo gaf hij eerder deze maand aan.

''Ik sta onder contract bij FC Twente en zij moeten bepalen wat ik waard ben. Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt. Ik heb alles gegeven bij de club en Twente heeft mij ook veel gegeven. Ik denk dat het een win-win-situatie kan zijn voor alle partijen.''

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties