Zaterdagavond loting kwartfinales TOTO KNVB Beker

Zaterdagavond loting kwartfinales TOTO KNVB Beker

Zaterdagavond wordt er geloot voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord en PSV nemen het volgende week woensdag nog tegen elkaar op in de achtste finale van het bekertoernooi. De winnaar van dit duel weet direct wie de tegenstander gaat worden in de volgende ronde.

Het duel tussen Feyenoord en PSV in De Kuip wordt een week later gespeeld dan aanvankelijk de bedoeling was, omdat de Eindhovenaren eerst het inhaalduel tegen FC Twente nog moesten afwerken. Nu de Tukkers zijn verslagen, treft de ploeg van Peter Bosz de stadionclub in De Kuip. De voetbalbond laat de loting zaterdagavond gewoon plaatsvinden.

Naast Feyenoord en PSV moet ook het duel tussen USV Hercules en SC Cambuur nog worden gespeeld. Het duel tussen de stuntploeg in het bekertoernooi en de club uit de Eerste Divisie werd afgelopen week afgelast vanwege een onbespeelbaar veld. Door de winterse omstandigheden was het veld bevroren en besloot de scheidsrechter dat het te gevaarlijk was om te spelen.

Mogelijke tegenstanders Feyenoord
ADO Den Haag, FC Groningen, AZ, NEC, Vitesse en Fortuna Sittard hebben zich weten te plaatsen voor de kwartfinales en zijn mogelijke tegenstanders van Feyenoord. Daarnaast voegen zich Feyenoord of PSV, en Hercules of Cambuur zich nog bij. De loting is live te volgen vanaf 22:30 op ESPN. De uitkomst van de loting is direct ook te bekijken op FR12.nl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties