Woerts komt opnieuw met nieuws over investeerders: ''Dit is echt waar!''

Woerts komt opnieuw met nieuws over investeerders: ''Dit is echt waar!''

Chris Woerts rept al maanden over mogelijke investeerders die klaarstaan bij Feyenoord. Ook vanavond in Veronica Inside heeft de oud-commercieel directeur van de Rotterdamse club nieuws over een mogelijke financiële injectie van de club. Woerts vertelt dat er vijf rijke Rotterdammers klaarstaan met een plan.

''Er staat heel veel te gebeuren bij Feyenoord. Feyenoord City is een dood project. Er zijn nu vijf vermogende Rotterdammers opgestaan en die gaan negentig miljoen euro in de club stoppen. Het bedrag is in tweeën opgesplitst. Ze moeten natuurlijk Goldman Sachs uitkopen, dan ben je er al 24 kwijt. Dan moeten ze de Vrienden van Feyenoord, die uit willen stappen, uitkopen. Die willen hun inleg dan terug. Dat is zo afgesproken. Het betekent wel dat het stadion terug naar de club gaat. Dan heb je alles in eigen beheer. Dat is het beste voor de club.'' Er zou daarnaast 30 a 40 miljoen overblijven om in de selectie te investeren.

''Deze gesprekken lopen al heel lang'', vervolgt Woerts in het praatprogramma. ''Wat ze er aan overhouden? Clubliefde! Ze doen het voor de club. Ze willen Rotterdam groter maken en Feyenoord laten aansluiten. Er zijn twee voorwaarden die ze hebben gesteld: geen Feyenoord City en ze willen af van de STICO. Dat is het beleidsorgaan boven de Raad van Commissarissen, daar willen ze eigenlijk vanaf. Het is een heel lastig orgaan en ze willen snel kunnen beslissen.''

Woerts heeft in Veronica Inside al vaker geroepen dat er investeerders klaarstaan om Feyenoord te helpen, zo stelt Wilfred Genee. Woerts weet zeker dat er nu eindelijk goed nieuws aan gaat komen voor de supporters. ''Dit is echt waar! Zolang er niks is getekend, is er natuurlijk niks zeker, maar dit is wel heel serieus. Hier zijn ze achter de schermen al zo lang mee bezig. Die Amerikanen zijn al heel lang uit beeld.''

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties