'Arnesen rekent deze zomer niet op investeerders'

'Arnesen rekent deze zomer niet op investeerders'

De situatie van Feyenoord is al maanden bekend: de Rotterdammers hebben geen geld te besteden en moeten daardoor creatief zijn. Technisch directeur Frank Arnesen heeft de selectie nog weten te versterken met Guus Til, Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner. Na de komst van de Oostenrijker is het geld op, zo gaf de Deen zelf aan.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam heeft afgelopen week een uitgebreid interview afgenomen met Arnesen, dat morgen te lezen is in het nieuwe magazine van Voetbal International. De journalist vertelt in Dick Voormekaar Podcast dat de technisch directeur heeft aangegeven niet te rekenen op de komst van investeerders op korte termijn.

''Ik vond het opvallend'', begint Krabbendam. ''Het gaat natuurlijk over de investeerders. Ik vroeg aan hem of hij er nog in geloofde. 'Nee, je hoopt er op, maar…' en daarna wees hij naar Eindhoven en PSV. Daar is binnen no time vijftig miljoen bij elkaar. Toen vertelde hij ook nog: 'Die Brabanders zijn wel zo van de club heeft hulp nodig. We steken de koppen bij elkaar boem het is geregeld en er komt ook niks over naar buiten.' Feyenoord heeft wel de naam van niet lullen maar poetsen, maar in de praktijk valt het toch wel tegen.''

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties