Woerts: "Meeste geld zal gaan in het verwerven van aandelen van De Kuip"

Woerts: "Meeste geld zal gaan in het verwerven van aandelen van De Kuip"

Na twee succesvolle seizoenen onder trainer Arne Slot zal Feyenoord volgend seizoen uitkomen in de Champions League. Een gevolg van het sportieve succes is dat er ook meer geld binnenkomt in het Maasgebouw.

"Ze hebben een tweesporenbeleid bij Feyenoord", begint Woerts tegenover Vandaag Inside. "Ze willen verstandig omgaan met het geld. Er komt zo’n 35 miljoen binnen van de Champions League en 30 miljoen van Benfica. Ze hebben met Zerrouki en Van den Belt al geïnvesteerd in twee spelers die gaan komen. Er zullen nog wel meer spelers komen, maar ze gaan geen krankzinnige bedragen betalen voor bijvoorbeeld zo’n Pepi. Het kan wel, maar dat gaan ze gewoon niet doen."

Volgens Woerts zijn ze bij Feyenoord het geld verstandig aan het besteden. "Het meeste geld zal gaan in het verwerven van aandelen van De Kuip, zodat je baas in eigen huis bent. Ze hebben nog een lening lopen bij Goldman Sachs. Ik denk dat Feyenoord er alles aan gelegen is om die lening af te lossen en de aandelen van De Kuip in eigen handen te krijgen. Die lening is rond de twintig miljoen. Dan hebben ze controle over de kwaliteit van het eten, omgangsruimtes en Toiletten. Het heeft een upgrade nodig, maar dat kun je pas doen als je baas in eigen huis bent. Dat gaat Feyenoord regelen."

Lees meer over
Chris Woerts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties