Wålemark meerdere weken aan de kant; Hartman weer fit

Wålemark meerdere weken aan de kant; Hartman weer fit

Feyenoord heeft opnieuw te maken met blessureleed. De Rotterdammers kunnen de komende weken niet beschikken over Patrik Wålemark, zo meldt de stadionclub op de officiële website.

De 21-jarige Wålemark heeft deze week een bovenbeenblessure opgelopen. De Zweed moet meerdere weken herstellen. Justin Bijlow en Sebastian Szymański zijn ook enkele weken niet beschikbaar voor trainer Arne Slot.

Quilindschy Hartman
Feyenoord kan wel weer beschikken over Quilindschy Hartman. De linksback is weer beschikbaar voor het bekerduel van morgenavond. Hartman was ziek en kon daardoor niet starten in de topper tegen PSV. Marcos López was zijn vervanger

Trainer Arne Slot heeft ondanks de blessures vertrouwen in een resultaat tegen NEC. De Rotterdammers kwamen de Nijmegenaren al twee keer eerder tegen dit seizoen. ''We hebben dus weinig geheimen meer voor elkaar.''

''N.E.C. heeft een ploeg met veel ervaring en een goede structuur, waardoor ze weinig tegengoals krijgen. Afgelopen zondag wisten we veel kansen te creëren. Dat hoop ik morgen ook te zien, waarbij we onszelf vervolgens ook weer moeten belonen.''

Vraagtekens bij NEC
De tegenstander van morgenavond heeft een aantal vraagtekens in de selectie. De komende uren moet duidelijk worden of Philippe Sandler, Jordy Bruijn, Magnus Mattsson en Landry Dimata minuten kunnen maken.

Robin Roefs en Mathias De Wolf zijn tegen Feyenoord niet beschikbaar. Jasper Cillessen neemt plaats op de bank in De Kuip. NEC-trainer Rogier Meijer geeft de tweede doelman Mattijs Branderhorst de voorkeur in het bekertoernooi.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties