'Wijnaldum in gesprek met Feyenoord over terugkeer'

'Wijnaldum in gesprek met Feyenoord over terugkeer'

Georginio Wijnaldum is met Feyenoord in gesprek over een mogelijke terugkeer, zo schrijft Pete O'Rourke op Football Insiders. Volgens het medium zijn er nu onderhandelingen gaande tussen beide partijen. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024 bij Paris Saint Germain.

Gisteravond werd bekend dat ook PSV de mogelijkheden onderzoekt om Wijnaldum vast te leggen, maar de Eindhovenaren zijn nog niet concreet. Een deal zal wel ingewikkeld worden omdat de 32-jarige middenvelder een gigantisch deel van zijn huidige salaris moet inleveren. Zelf staat de international van Oranje wel open voor een terugkeer naar Nederland. Hij wil vooral weer minuten gaan maken.

In 2004 maakte de Rotterdammer de overstap van Sparta naar de jeugd van Feyenoord. In totaal speelde hij voor de stadionclub 135 wedstrijden om vervolgens in 2011 de overstap te maken naar PSV. Daarna heeft hij zijn carrière voortgezet met indrukwekkende prestaties bij Newcastle United FC en Liverpool. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor AS Roma, waar hij mede door blessures weinig tot spelen kwam.

Lees meer over
Wijnaldum
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties