'PSV denkt aan terugkeer oud-Feyenoorder Wijnaldum'

'PSV denkt aan terugkeer oud-Feyenoorder Wijnaldum'

Georginio Wijnaldum kan mogelijk de overstap gaan maken naar PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International onderzoekt de club uit Eindhoven de mogelijkheden voor een terugkeer van de 32-jarige middenvelder.

De geboren Rotterdammer en oud-Feyenoorder gaf eerder deze week al aan open te staan voor een terugkeer naar Nederland. Vooralsnog zijn er geen berichten in de media verschenen dat Feyenoord een poging wil wagen om Wijnaldum te laten terugkeren naar De Kuip. De middenvelder staat tot 2024 onder contract bij Paris Saint Germain en kwam dit seizoen op huurbasis uit voor AS Roma.

Nadat Wijnaldum in 2004 de overstap maakte van de jeugd van Sparta naar Feyenoord, vertrok hij in 2011 naar PSV om vervolgens een mooie carrière te hebben bij Newcastle United en Liverpool. Inmiddels heeft de 32-jarige middenvelder, mede door blessures, een mindere periode achter de rug en hoopt hij vooral weer minuten te kunnen maken. In totaal speelde hij 135 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Vlak voor het WK in 2022 gaf Wijnaldum tegenover ESPN nog aan een voorkeur te hebben voor een terugkeer naar De Kuip, ook omdat hij een Rotterdammer is. ''Het is natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen naar welke club je gaat, maar Feyenoord is gewoon mijn club."

Lees meer over
Wijnaldum
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties