''Wij vonden en vinden nieuwbouw nog steeds de beste optie''

''Wij vonden en vinden nieuwbouw nog steeds de beste optie''

Stadion Feijenoord N.V. heeft vandaag voor het eerst gereageerd op het besluit van Feyenoord om definitief te stoppen met Feyenoord City. De stadiondirectie laat in gesprek met RTV Rijnmond weten het besluit van de Rotterdamse club te betreuren.

''Wij vonden en vinden nieuwbouw nog steeds de beste optie. Ook het rapport van de projectgroep die naar alternatieven heeft gekeken, is hier positief over'', vertelt een woordvoerder tegenover de regionale zender.

Stadion Feijenoord N.V. heeft op dit moment nog niet in kaart wat de gevolgen gaan zijn voor De Kuip. De komende maanden gaan er gesprekken plaatsvinden met de directie van Feyenoord. Belangrijk onderwerp is de lening van twintig miljoen euro die terugbetaald moet worden aan Goldman Sachs.

''We gaan in kaart brengen wat dit besluit betekent voor Stadion Feijenoord. We gaan in ieder geval in overleg met de BVO over het vervolg. Daarbij zullen we ook bespreken welke maatregelen wij binnen onze mogelijkheden kunnen nemen om de supporters langer te kunnen blijven ontvangen in De Kuip.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties