Update: Wieffer te zien op foto's van laatste training

Update: Wieffer te zien op foto's van laatste training

Mats Wieffer werkt een speciaal programma af in aanloop naar de ontmoeting met NEC. Volgens 1908.nl is de middenvelder deze week geblesseerd geraakt en is het onzeker of hij fit genoeg is om zondagavond aan de aftrap te verschijnen.

Tijdens de besloten training van afgelopen woensdag zou Wieffer met een spierblessure vroegtijdig zijn afgehaakt. De afgelopen dagen was de middenvelder wel gewoon aanwezig op het trainingscomplex, maar dit was vooral wegens medische onderzoeken en voor het afwerken van een binnenprogramma. Het klinkt dus niet als een realistisch scenario dat Wieffer fit genoeg is voor de bekerfinale. Het zou gaan om een spierscheur in zijn bovenbeen, wat met enkele weken hersteltijd ook direct einde seizoen betekent.

Het nieuws is enigszins tegenstrijdig met de woorden van Arne Slot, die vrijdag op het persmoment nog zei dat al zijn spelers fit genoeg waren voor de bekerfinale. Of dit dus een manier was van de trainer om zijn tegenstander niet wijzer te maken dan nodig, moet blijken als de opstelling zondagavond bekend wordt gemaakt. De afgelopen dagen gingen er wel al veel speculaties rond op sociale media over een mogelijke blessure bij de middenvelder.

De logische vervanger voor Wieffer op het middenveld is Ramiz Zerrouki. De international van Algerije kwam afgelopen zomer over van FC Twente, maar wist dit seizoen nog geen geweldige indruk achter te laten. Telkens moest Zerrouki het doen met speelminuten op de positie naast Wieffer, terwijl hij eigenlijk ook meer een defensieve middenvelder is. Zondagavond kan hij laten zien hoe hij het doet in die rol.

UPDATE: Wieffer op het trainingsveld
Het verhaal van Slot dat al zijn spelers fit genoeg zijn, lijkt zaterdag aan het begin van de avond te worden bevestigd. Het mediateam van Feyenoord deelt foto's van de laatste training, waarbij Wieffer 'gewoon' buiten te zien is. Of de middenvelder de hele training volledig heeft meegetraind is daarentegen niet bekend.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties