Wieffer: "Ik heb deze week een MRI, dus dan gaan we het zien"

Net als Quilindschy Hartman kon ook Mats Wieffer zondagavond niet in actie komen tijdens de bekerfinale. De middenvelder van Feyenoord liep afgelopen week een spierblessure op in zijn bovenbeen en is aan het afwachten wat zijn verwachte hersteltijd is. In ieder geval lijkt hij komende donderdag tegen Go Ahead Eagles niet te kunnen spelen.

"Het voelt wel als mijn prijs", antwoordt Wieffer op de vraag wat zijn gevoel is bij de KNVB Beker, nadat hij zelf niet kon spelen in de finale. "Ik denk dat ik ervoor alles heb gespeeld, alleen is het wel een beetje dubbel omdat ik zelf de finale niet heb gespeeld. Ik moest de hele tijd een beetje op één been staan en leek wel een flamingo. Het feest is allemaal iets minder omdat je rekening moet houden met je blessure, maar alsnog is het prima."

Vervolgens vertelt de middenvelder in gesprek met ESPN over het ontstaan en de mogelijke ernst van zijn blessure. "Afgelopen week had ik een klein momentje en heb ik de rest van de week binnen getraind. Toen heb ik het vrijdag nog geprobeerd, maar schoot het er opnieuw in. Ik weet nog niet hoe erg het is. Ik heb deze week een MRI, dus dan gaan we het zien. Deze week hoop ik meer te weten en dan ga ik mijn best doen om snel weer terug te zijn."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties