Wieffer: "Er is persoonlijk ook nog werk aan de winkel"

Wieffer: "Er is persoonlijk ook nog werk aan de winkel"

Na de verloren wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal heeft Feyenoord de eerste wedstrijd van de Eredivisie gelijkgespeeld tegen Fortuna Sittard. Mede door de vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop werd het een zware wedstrijd en kennen de Rotterdammers een valse start, zo zag ook Mats Wieffer.

"Thuis van Fortuna moet je winnen. Dat weten we al te goed en uiteindelijk krijgen we natuurlijk snel rood, dat helpt natuurlijk niet mee'', vertelt Wieffer na afloop voor de camera van ESPN. ''We hebben als team goed de nul gehouden en dat is het belangrijkste als je met tien man speelt. We hebben niet heel veel gecreëerd, dus het is wel een valse start ja. We moeten nog beter op elkaar ingespeeld raken, fysiek zit het denk ik wel goed in elkaar als je ziet hoe we omschakelen en elk duel proberen te winnen. Voetballend kan het nog wel beter en daar gaan we de komende weken aan werken."

"Ik ben nog niet de Mats die ik vorig jaar was”, vervolgt de middenvelder zijn verhaal als hij naar zijn eigen spel kijkt. "Persoonlijk speel ik iets anders dan vorig jaar en daar moet ik heel erg aan wennen. Op het laatst speel ik iets meer op de zes en dat bevalt me iets beter. Het loopt gewoon niet, ik val over de bal heen en dat heeft niks te maken met 'niet in vorm' zijn. Afgelopen 1,5 wedstrijd was het gewoon niet goed genoeg. Er is zeker persoonlijk ook nog werk aan de winkel."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties