Wellenreuther over supporters: "Tijdens de wedstrijd voelt dat nog beter"

Wellenreuther over supporters: "Tijdens de wedstrijd voelt dat nog beter"

Waar Justin Bijlow zondag een pijnlijke middag beleefde in Alkmaar, was het Timon Wellenreuther juist eindelijk weer een kans om zichzelf te laten zien. Net als vorig seizoen stond de Duitser er weer toen Feyenoord hem nodig had. Na afloop verscheen Wellenreuther voor de camera van Feyenoord ONE.

De reservedoelman was blij dat hij eindelijk weer in actie kwam. "Het heeft lang genoeg geduurd. Het was moeilijk dat ik nadat ik goed had gespeeld toch weer naar de bank moest. Dat moet je accepteren. Hard werken, ritme houden en gefocust blijven; dan dwing je het vanzelf af om weer te mogen spelen." Uiteraard was de aanleiding een vervelende, weet ook Wellenreuther. "Ik wens Justin het beste. Hij komt vast snel en sterker terug."

Wellenreuther erkende dat het niet makkelijk is om er als reservekeeper opeens te moeten staan. "Maar ik heb al veel wedstrijden gespeeld en genoeg ervaring opgedaan. Dat hielp me vandaag. Op het eind werd het nog even spannend. We speelden niet onze beste wedstrijd, dus we kunnen heel blij zijn met de drie punten. Nu moet het beter in de beker."

Het Legioen
Dat de reservekeeper zich al vaker bewezen heeft, bleek ook uit de manier waarop het uitvak hem toezong. "Dat doen ze voor de wedstrijd altijd al, maar tijdens de wedstrijd voelt het nog beter", lachte Wellenreuther. "Ik ben heel blij met onze supporters. Ze komen met zoveel naar onze uitwedstrijden. Dat is geweldig voor ons, want ook dankzij hen pakten we hier drie punten. Ze stonden de hele wedstrijd achter ons. Dat is wat we nodig hebben."

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties