Wehrmann twijfelt over toekomst: ''Belangrijk dat ik veel blijf spelen''

Wehrmann twijfelt over toekomst: ''Belangrijk dat ik veel blijf spelen''

Het is niet uitgesloten dat Jordy Wehrmann deze zomer gaat vertrekken bij Feyenoord. De talentvolle middenvelder heeft nog een contract voor één seizoen en heeft zich tijdens zijn verhuurperiode bij FC Luzern in de kijker gespeeld van diverse clubs.

Dit meldt Voetbal International. Clubs uit Italië, Duitsland, Zwitserland, Turkije en Scandinavië hopen zich te versterken met de 22-jarige middenvelder. Feyenoord heeft bij 'kamp-Wehrmann' aangegeven graag zijn contract, dat nu loopt tot medio 2022, te willen verlengen en staat daardoor voor een lastige keuze.

''Ik sta nu op het punt dat ik mijn toekomst moet bepalen'', vertelt Wehrmann. ''In Zwitserland heb ik gemerkt dat ik me nog steeds ontwikkel en dat ik nog veel kan leren. Daarvoor is het echter wel belangrijk dat ik veel blijf spelen. Ik ben op zoek naar 34 wedstrijden in een jaar en het is maar de vraag of dat bij Feyenoord realistisch is''

''Het is zeker niet zo dat ik per se weg wil bij Feyenoord, spelen voor die club is altijd mijn droom geweest, maar ik wil gewoon het hoogst haalbare voor mijn carrière. Ik heb nu ook gezien hoe mooi het is om een prijs te winnen en dat wil ik ieder jaar wel doen. Of dat realistisch is, dat moet blijken. Maar het is in ieder geval het streven.''

Lees meer over
Jordy Wehrmann
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties