Wehrmann: ''Donderdag en volgende week donderdag gun ik mezelf iets meer''

Wehrmann: ''Donderdag en volgende week donderdag gun ik mezelf iets meer''

Voor Jordy Wehrmann wacht donderdag een pikant duel. De middenvelder verliet Feyenoord dit seizoen definitief voor FC Luzern en het lot besliste dat de twee clubs overmorgen tegenover elkaar staan in de derde voorronde van de Conference League.

"Het zal wel even gek zijn, maar als de wedstrijd begint ben ik speler van Luzern, geef ik alles voor Luzern en wil ik zelf ook een ronde verder komen. Natuurlijk is het wel leuk om oude bekenden uit de jeugd terug te zien, zoals bijvoorbeeld Tyrell Malacia, waarmee ik tot mijn 21ste heb samengespeeld", aldus Wehrmann voor de camera van Telesport.

Marcos Senesi riep Wehrmann met een knipoog op om zich in te houden tegen Feyenoord. Wehrmann, lachend: "Ik ben een echte winnaar en heb heel veel moeite met verliezen, dus ik ga er alles aan doen om zo goed mogelijk te spelen en mijn team te helpen. Ik gun Feyenoord ook alles, maar donderdag en volgende week donderdag gun ik mezelf iets meer."

Wehrmann, die niet zeker is van een basisplek, geeft aan dat Luzern een klein voordeel heeft omdat de competitie in Zwitserland al een paar weken onderweg is en dat zijn club daarnaast ook niet vies is van fysiek spel en hoog drukzetten.

Lees meer over
Jordy Wehrmann
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties