''We hadden hem er ontzettend graag bij gehad''

''We hadden hem er ontzettend graag bij gehad''

Afgelopen week werd bekend dat Feyenoord niet kan beschikken over Gernot Trauner. De Oostenrijker is geblesseerd aan zijn knie en moet daardoor de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles missen. Voor Trauner een grote teleurstelling dat hij niet op het veld kan staan tijdens de kampioenswedstrijd.

''Het is natuurlijk een teleurstelling voor hem, niet zozeer omdat hij het feest moet missen, maar vooral omdat hij niet op het veld kan staan op het moment dat het team hem hard nodig heeft'', vertelt Slot. ''Gernot is bijna twee seizoenen lang een zeer waardevolle speler geweest. We hadden hem er ontzettend graag bij gehad. Nu dat niet zo is, is dat niet voor het eerst dit seizoen. Andere jongens moeten zijn rol invullen. Geertruida gaat naar het centrum en Pedersen heeft het ook uitstekend gedaan. Het is erg jammer voor hem persoonlijk en ook voor ons als team.''

Feyenoord kan verder beschikken over een nagenoeg fitte selectie. De Rotterdammers moeten het doen zonder Patrik Walemark en Mimeirhel Benita. De aanvaller en verdediger komen dit seizoen ook niet meer in actie. Feyenoord trapt zondagmiddag om 16:45 uur af tegen Go Ahead Eagles in De Kuip.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties