''Wat Feyenoord allemaal doet vind ik heel spectaculair''

''Wat Feyenoord allemaal doet vind ik heel spectaculair''

Feyenoord zit niet stil op de transfermarkt. De Rotterdammers hebben zich al flink weten te versterken en zijn nog lang niet klaar. Journalist Willem Vissers is lovend over het huidige beleid van de stadionclub.

''Wat Feyenoord allemaal doet vind ik heel spectaculair'', vertelt Vissers in gesprek met ESPN. ''Er komt zoveel geld binnen en er gaat zoveel uit. Het is ongelofelijk wat zo'n finale teweeg brengt, omdat ze geld binnen hebben gekregen kunnen ze nu opeens heel veel doen.'' De Rotterdammers verkochten flink en verdienden daarnaast tientallen miljoenen met de Conference League campagne.

''Het hele elftal is gewoon bijna weg. Ze hebben Senesi, Sinisterra en Malacia verkocht. Ze hebben iets van zestig miljoen euro binnengehaald en dat is bij Feyenoord nog nooit gebeurd. Opeens kunnen ze wat doen op de transfermarkt.'' Het is daarom zaak voor de ploeg van Arne Slot om nu goed in te kopen en door te selecteren. Vissers heeft daar vertrouwen in.

''De scouting van Feyenoord lijkt ook eindelijk op orde'', vervolgt de journalist. ''Jarenlang vroeg ik me af wat ze nou eigenlijk binnenhaalden. Ze hadden geen geld natuurlijk, maar er kwamen ook rare spelers binnen. Nu komen ze met spelers waar wij nooit van gehoord hebben, maar die toch goed zijn. Dat betekent dat de scouting nu wel goed in elkaar zit.'' Die afdeling maakte ook vorig jaar al indruk, toen onder meer Gernot Trauner en Fredrik Aursnes werden binnengehaald.

Alireza Jahanbakhsh
De komst van Igor Paixão zit er aan te komen en dat heeft mogelijk gevolgen voor Alireza Jahanbakhsh. 'Ik heb heel lang geloofd dat het nog zou komen'', vertelt Kenneth Perez. ''Ik vind het bijna zielig hoe hij erbij loopt. Jahanbakhsh loopt echt zonder zelfvertrouwen rond. Oh man... Ik denk dat hij een heel goede speler zou zijn voor Utrecht.'' Feyenoord zou een (tijdelijke) transfer naar de Domstedelingen niet tegenhouden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties