Volop tickets beschikbaar voor Feyenoord - FC Volendam

Volop tickets beschikbaar voor Feyenoord - FC Volendam

Supporters van Feyenoord lopen niet warm voor het thuisduel van donderdagavond. De Rotterdammers treffen FC Volendam om 21:00 uur in De Kuip, en er zijn voldoende kaarten beschikbaar in de Ticketshop van Feyenoord.

Voor bijna alle vakken in De Kuip zijn er nog kaarten beschikbaar. Mede door de prijzen, het tijdstip en een duel tegen de nummer zeventien van de Eredivisie loopt het niet storm. De prijzen variëren van 42 euro tot 216 euro. Voor het Olympiaterras zijn echter enkele kaarten beschikbaar.

Feyenoord speelt tot de winterstop nog vier officiële wedstrijden. De uitduels tegen Celtic FC en Heracles Almelo zijn volledig uitverkocht. Voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in de beker zijn ook nog kaarten beschikbaar. Het duel van woensdag 20 december begint om 21:00 uur.

Start kaartverkoop
Feyenoord start zaterdag 9 december met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C. op 14 januari en FC Twente op 28 januari. De overige thuiswedstrijden uit de tweede seizoenshelft gaan op een later moment in de verkoop.

De kaartverkoop start gelijktijdig voor zowel leden van Het Legioen, Junioren Kameraadjes als voor seizoenkaarthouders. Vanaf zaterdag 9 december om 09:00 uur kunnen zij tickets (bij)kopen via de officiële Feyenoord Ticketshop. Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen voor de wedstrijd tegen N.E.C. maximaal vier tickets per lidmaatschap kopen, voor het duel met FC Twente kunnen zij per lidmaatschap twee tickets kopen.

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om maximaal drie tickets per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen N.E.C. en één ticket per seizoenkaart voor de wedstrijd tegen FC Twente te kopen. De voorrangsperiode loopt tot maandag 11 december om 17.30 uur. Vanaf maandag 11 december om 18:00 uur kunnen overige supporters voor Feyenoord – N.E.C. maximaal vier tickets kopen. Voor Feyenoord – FC Twente gaan er geen tickets in de verkoop voor overige supporters.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties