"Voetbal van Feyenoord gaat met Linssen beter dan met Dessers"

"Voetbal van Feyenoord gaat met Linssen beter dan met Dessers"

Bij de komst van Cyriel Dessers naar Feyenoord waren er nog twijfels, maar tegen Sparta maakte hij alweer zijn derde goal. Het was bovendien de belangrijkste van die drie, want hij besliste een uiterst moeizame wedstrijd toch nog in het voordeel van zijn ploeg. Na afloop gaf hij aan zich niet graag als supersub te zien, maar clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat dat voorlopig wel zijn rol zal blijven.

"Hij is gehaald als pinchhitter", begon Krabbendam in gesprek met zijn werkgever Voetbal International. "Dan is het ook lekker dat je een keer niet de vierde maakt zoals tegen PSV. De wedstrijd zit op slot, jij komt en je maakt de winnende. Natuurlijk geeft dat een goed gevoel", stelde hij.

Een basisplaats zit er voor Dessers echter niet in, zo verwachtte de Feyenoord-watcher. "Ik denk dat je met Dessers heel anders voetbalt dan met Linssen. Linssen was niet geweldig, maar hij heeft altijd z'n loopacties, z'n diepgang en natuurlijk het krediet."

"Dessers bewijst zich nu als invaller", ging hij verder. "Ik snap dat hij zelf in de basis wil, maar ik denk dat het voetbal van Feyenoord met Linssen beter zal gaan."

Wie zou de eerste spits van Feyenoord moeten zijn?
Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties