Voetbal International spreekt van 'aanstaand vertrek Toornstra'

Voetbal International spreekt van 'aanstaand vertrek Toornstra'

Jens Toornstra zou mogelijk de volgende Feyenoorder kunnen worden die deze zomer vertrekt uit De Kuip. Daarop hintte Voetbal International zondagavond na de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Veel details werden daarbij niet vermeld.

Clubwatcher Martijn Krabbendam schreef namelijk over 'het vertrek van Fredrik Aursnes en het aanstaande vertrek van Jens Toornstra' bij Feyenoord. Van Aursnes is bekend dat hij hard op weg is naar Benfica, maar over een concrete transfer van Toornstra werd nog niet eerder bericht. Het artikel gaf geen verdere details: waar Toornstra naartoe zou vertrekken en hoe concreet het is, is dus niet bekend.

Wel was al duidelijk dat de rol van Toornstra dit seizoen een stuk kleiner zou zijn bij Feyenoord. Met Sebastian Szymanski en Quinten Timber werden twee middenvelders voor de basis aangetrokken, Orkun Kökcü lijkt vooralsnog in Rotterdam te blijven en daarnaast zijn ook nieuwelingen Mats Wieffer, Mo Taabouni, en mogelijk binnenkort ook Ezequiel Bullaude opties op het middenveld. Wel kwam Toornstra, die aan zijn negende seizoen bij Feyenoord bezig is, tot dusver in alle officiële wedstrijden nog in actie.

Trainer Arne Slot gaf eerder deze week juist nog aan Toornstra graag te willen behouden. "Ik vind Jens een zeer waardevolle speler in onze selectie. Ik wil hem er heel graag bijhouden", zei hij tijdens de persconferentie van vrijdag. Daarbij merkte hij wel op dat het aan Toornstra zelf is of hij de rol die hij nu heeft in de selectie kan accepteren. "Als dat voor Jens niet meer zou gelden, is hij oud en wijs genoeg om dat aan te geven."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties