'FC Utrecht wil Toornstra overnemen van Feyenoord'

'FC Utrecht wil Toornstra overnemen van Feyenoord'

Jens Toornstra kan Feyenoord mogelijk verruilen voor zijn oude club FC Utrecht. Dat meldde Voetbal International zondagavond. In De Kuip lijken er voor Toornstra dit seizoen een stuk minder speelminuten in het verschiet te liggen dan voorheen.

Eerder op de avond schreef VI al over 'een aanstaand vertrek' van Toornstra, die momenteel aan zijn negende seizoen als Feyenoorder bezig is. Verdere details waren toen nog niet bekend, maar FC Utrecht blijkt de middenvelder van Feyenoord dus heel graag binnen te willen halen. De club hoopt te profiteren van Toornstra's nieuwe situatie in de ploeg van Arne Slot.

Het is namelijk de vraag of Toornstra met de huidige bezetting op het middenveld van Feyenoord aan veel speeltijd toe zou komen. Fredrik Aursnes is weliswaar op weg naar de uitgang, maar de Argentijn Ezequiel Bullaude zou op zijn beurt juist een transfer naar de Stadionclub kunnen maken. Daarnaast heeft Slot ook Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski, Quinten Timber, Mats Wieffer en Mohamed Taabouni nog tot zijn beschikking voor het middenveld.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties