'Vitesse vraagt twee miljoen euro voor Bazoer'

'Vitesse vraagt twee miljoen euro voor Bazoer'

Feyenoord zet momenteel vol in op Riechedly Bazoer. De 25-jarige middenvelder van Vitesse moet de nieuwe aanwinst gaan worden van de Rotterdammers. Het is echter de vraag of technisch directeur Frank Arnesen erin gaat slagen om een akkoord te bereiken met de nummer vier uit de Eredivisie.

Vitesse is nog actief in Europa en heeft als doel gesteld om de TOTO KNVB Beker te winnen. De Arnhemse club ziet in Bazoer een belangrijke schakel en een vertrek is daarom lastig. ''Riechedly tikt een erg hoog niveau aan”, vertelt trainer Thomas Letsch. ''We willen met de gehele kern het nieuwe jaar in. Ik hoop niet alleen dat Riechedly blijft, ik ga ervan uit dat hij blijft.''

Bazoer heeft een contract dat aankomende zomer afloopt. Vitesse moet de middenvelder dus tijdens de winterstop verkopen om financieel te kunnen profiteren. De club geeft echter de voorkeur aan het sportieve belang en hanteert een hoge vraagprijs om clubs af te schrikken. De Gelderlander noemt een transferbedrag van twee miljoen euro. Bazoer wacht rustig af en accepteert elke beslissing van Vitesse.

Lees meer over
Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties