'Vitesse in de markt voor Diemers'

'Vitesse in de markt voor Diemers'

Mark Diemers staat in de belangstelling van Vitesse, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. De middenvelder komt niet meer voor in de plannen van trainer Arne Slot en mag daardoor vertrekken uit De Kuip.

Diemers heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord. De Rotterdammers werken mee aan een vertrek van de 28-jarige middenvelder. Diemers mag De Kuip dan ook transfervrij verlaten. Feyenoord betaalde in de zomer van 2020 nog een miljoen euro aan Fortuna Sittard om Diemers over te nemen.

Vitesse kan komende zomer wel eens uitkomst bieden voor Diemers en Feyenoord. De Arnhemmers zoeken een nieuwe nummer tien en de Feyenoorder staat bovenaan het lijstje. Diemers gaf eerder aan een voorkeur te hebben voor het buitenland, maar sloot even later een club in Nederland ook niet meer uit. Eerder werden Fortuna Sittard en SC Cambuur nog genoemd.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties