VI: Malacia nadert akkoord met Manchester United

VI: Malacia nadert akkoord met Manchester United

Tyrell Malacia is nagenoeg akkoord met Manchester United, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. De linksback van de Rotterdammers is sinds gisterenavond in gesprek met de Engelse club en het is nog een kwestie van de laatste details uitwerken.

Feyenoord en Manchester United hebben eerder al een akkoord weten te bereiken over een transfersom. De Engelsen maken een bedrag van vijftien miljoen euro over en dat kan met bonussen nog oplopen naar zeventien miljoen euro. De Rotterdammers hebben ook een doorverkooppercentage bedongen.

De overeenkomst met Manchester United is een hard gelag voor Olympique Lyon. De Fransen hadden een persoonlijk akkoord met Malacia en een mondelinge overeenkomst met Feyenoord. Tijdens het uitwerken van de laatste details kwam de club van trainer Erik ten Hag om de hoek kijken en handelde uiteindelijk daadkrachtig.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties