VI: Feyenoord stopt onderhandelingen met Geertruida

VI: Feyenoord stopt onderhandelingen met Geertruida

Lutsharel Geertruida en Feyenoord gaan er voorlopig niet uitkomen. De Rotterdammers hebben volgens Voetbal International de onderhandelingen over een nieuw contract met de 21-jarige verdediger gestaakt. Het is de vraag of er de komende maanden nog gesproken gaat worden.

Feyenoord is al ruim een half jaar in gesprek met het management van Geertruida, maar tot op heden is er geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot medio 2022. De stadionclub was van plan Geertruida te belonen voor zijn goede ontwikkeling.

Arne Slot heeft in de voorbereiding al meerdere malen met Geertruida gesproken over zijn toekomst. De trainer is gecharmeerd van zijn kwaliteiten en is van plan hem te gebruiken als nieuwe rechter centrale verdediger. Geertruida is op dit moment aan het revalideren van een zware blessure. De verwachtingen zijn dat hij in oktober weer inzetbaar is.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties