VI: Feyenoord stelt harde deadline voor Praag en Priske

VI: Feyenoord stelt harde deadline voor Praag en Priske

Feyenoord heeft een harde deadline gesteld aan Sparta Praag. De Rotterdammers willen uiterlijk zaterdag horen of de Tsjechen akkoord gaan met het bod, anders schakelen ze door naar een andere trainer. Dit meldt Voetbal International.

Algemeen directeur Dennis te Kloese is volgens het weekblad al weken aan het onderhandelen met Sparta Praag en is de houding van de Tsjechen meer dan zat. Priske heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij makkelijk kan vertrekken, maar Sparta Praag heeft daar maling aan en eist een hogere transfersom dan is afgesproken tijdens zijn contractverlening.

Te Kloese had de deal met Sparta Praag al lang rond willen hebben. Feyenoord begint over drie weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de Rotterdammers willen de selectie vormgeven om een scenario zoals afgelopen seizoen te voorkomen. Feyenoord speelde de eerste twee wedstrijden in de Eredivisie gelijk en dat kwam mede omdat spelers pas laat konden worden ingepast.

Een dergelijk scenario wil Feyenoord nu voorkomen door al vroeg duidelijkheid te hebben over de verschillende vacatures. De opvolger van trainer Arne Slot moet meebeslissen in het aan- en verkoopbeleid en daarom is Feyenoord duidelijk geweest naar Sparta Praag. Zaterdag moet er definitief uitsluitsel komen: wel of niet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties