'Feyenoord meldt zich officieel voor Priske'

'Feyenoord meldt zich officieel voor Priske'

Feyenoord heeft vandaag een openingsbod gedaan op Brian Priske. De 47-jarige trainer heeft een doorlopend contract bij Sparta Praag en de onderhandelingen over een afkoopsom zijn gestart. Dit meldt 1908.nl. De Rotterdammers hebben donderdag de laatste formaliteiten afgerond met de Deen en een volledig persoonlijk akkoord weten te bereiken. Nu kunnen de onderhandelingen met de Tsjechische club worden opgestart.

Feyenoord verwacht dat een bedrag van anderhalf miljoen euro voldoende is om Sparta Praag te overtuigen. Priske heeft een contract dat loopt tot medio 2026. De onderhandelingen worden momenteel gevoerd door algemeen directeur Dennis te Kloese en sportief directeur Tomáš Rosický. De kampioen van afgelopen seizoen weet dat de trainer dolgraag de overstap maakt naar De Kuip, waardoor de verwachtingen zijn dat Sparta Praag uiteindelijk zal meewerken.

Hoe de invulling van de nieuwe technische staf van Feyenoord gaat worden, is nog niet duidelijk. Priske neemt het liefst twee stafleden mee van Sparta Praag, maar de Tsjechische club zit twee weken voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet te wachten op een leegloop. Het is daarom mogelijk dat alleen Priske de stap naar Rotterdam maakt en de invulling van de staf op een andere manier wordt opgelost.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties