VI: Feyenoord kan direct zakendoen met Dinamo Moskou

VI: Feyenoord kan direct zakendoen met Dinamo Moskou

Feyenoord is momenteel in gesprek met Dinamo Moskou om Sebastian Szymanski definitief over te nemen, zo bevestigt Voetbal International. De Rotterdammers zien mogelijkheden nu bekend is dat de Russische club niet op de internationale embargolijst staat.

Twee dagen geleden wist Bologna een akkoord te bereiken met Dinamo Moskou over een transfer van Nicolo Moro. De Italiaanse club huurde de middenvelder afgelopen seizoen van de Russische club dankzij de speciale FIFA bepalingen, en nu kon er direct zaken worden gedaan. Feyenoord hoopt op een vergelijkbaar scenario met Szymanski.

Het is niet bekend hoeveel Dinamo Moskou vraagt voor Szymanski. Zijn huidige contract bij de Russische club loopt door tot medio 2026. Zijn marktwaarde wordt geschat op achttien miljoen euro. Eerder had Feyenoord een koopoptie bedongen van tien miljoen euro, maar daar heeft Feyenoord geen gehoor aan gegeven.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties