'Feyenoord rekent op langer verblijf Szymański'

'Feyenoord rekent op langer verblijf Szymański'

Het lijkt erop dat Sebastian Szymański ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord zal spelen, zo weet 1908.nl. Eerder werd bekend dat de deal mogelijk in gevaar kwam door financiële eisen vanuit het management van de Pool, maar daar lijkt nu een oplossing voor gevonden.

Nadat de zaakwaarnemer van Szymański afgelopen week een fors salarisvoorstel van twee miljoen euro netto indiende, kwamen er twijfels bij Feyenoord. Volgens het medium lijkt het er nu op dat van deze eisen (deels) wordt afgezien en de Rotterdammers dus nog altijd rekenen op een langer verblijf van de middenvelder.

Szymański was afgelopen seizoen belangrijk in het spel van Arne Slot met name door zijn kwaliteiten in het drukzetten. In totaal speelde de Pool tot nu toe veertig wedstrijden voor Feyenoord, in deze duels wist hij tien keer te scoren en zeven keer een assist te geven. Als Szymański zelf een akkoord geeft op het contract, mag hij volgend seizoen op huurbasis weer zijn kwaliteiten laten zien in De Kuip.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties