'Deal Szymański in gevaar na aanvullende eisen'

'Deal Szymański in gevaar na aanvullende eisen'

Het is onzeker geworden of Sebastian Szymański ook in het nieuwe seizoen in het shirt van Feyenoord speelt, zo meldt 1908.nl. Het management van de Poolse middenvelder komt met aanvullende eisen, waaronder een hoger salaris.

Feyenoord had inderdaad een persoonlijk akkoord bereikt met Szymański, maar na het akkoord diende de zaakwaarnemer een salarisvoorstel van twee miljoen euro netto in. Als gevolg daarvan begon Feyenoord te twijfelen en vindt het bedrag te gortig. Ook waren de Rotterdammers al akkoord met Dynamo Moskou en kon het dus eigenlijk niet meer misgaan, totdat het management van de Pool een rol ging spelen.

In de huidige selectie zitten meerdere spelers die op de nummer 10 positie uit de voeten kunnen. Echter wensen de Rotterdammers, met de Champions League in aantocht, versterking te zoeken op de transfermarkt. Volgens het medium is Luka Ivanušec nog altijd een thema, maar zal hij niet goedkoop zijn. De Kroatisch international heeft een marktwaarde van twaalf miljoen euro.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties