'Ook Luka Ivanušec speelt zich in de kijker van Feyenoord'

'Ook Luka Ivanušec speelt zich in de kijker van Feyenoord'

Naast Keito Nakamura en Crysencio Summerville staat ook vleugelspeler Luka Ivanušec op de radar van Feyenoord, zo schrijft 1908.nl. De Kroatische aanvaller staat tot medio 2026 onder contract bij Dinamo Zagreb.

Het medium benadrukt dat de komst van Nakamura nog altijd het meest realistische scenario is. De komst van Ivanušec lijkt een lastig verhaal te worden door zijn marktwaarde van ongeveer twaalf miljoen euro. Zondagavond speelt hij met Kroatië de finale van de Nations League tegen Spanje in De Kuip.

De komst van oud-Feyenoorder Summerville behoort ook nog tot de opties. Volgens het medium heeft Arne Slot onlangs uitgebreid gesproken met de aanvaller en is de technische staf volledig overtuigd. De directie stelt wel lichte vraagtekens bij de komst van de vleugelspeler van Leeds United, mede omdat de Engelse club twaalf miljoen euro vraagt.

Met alle drie de opties zijn er eerste contacten gelegd, al is Feyenoord nog voor geen van de namen concreet. De vrijblijvende gesprekken waren onder andere met zaakwaarnemers en/of de spelers zelf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties