Update | Gouka ontkent gesprek Slot en Summerville

Update | Gouka ontkent gesprek Slot en Summerville

Feyenoord hoopt zich te versterken met oude bekende Crysencio Summerville. Trainer Arne Slot heeft onlangs 'langer dan een uur gebeld' met de vleugelaanvaller van Leeds United. Dat meldde 1908.nl maandagmiddag.

Eerder werd Summerville, die afgelopen seizoen met Leeds United degradeerde uit de Premier League, al gelinkt aan PSV. Feyenoord zou echter betere papieren hebben, al is daarmee nog niet gezegd dat hij sowieso terug naar de Eredivisie zal verhuizen. Ook RB Leipzig en Aston Villa behoren tot de geïnteresseerde clubs. Leeds zou daarbij een vraagprijs hanteren van minimaal 12 miljoen euro.

Summerville gold als groot talent voor Feyenoord, maar al voor hij de kans kreeg in het eerste, vertrok hij naar Engeland. Eerder had hij zich al wel laten zien tijdens huurtermijnen bij FC Dordrecht en ADO Den Haag.

Keito Nakamura
Keito Nakamura is een andere speler die nog altijd bij Feyenoord op het lijstje staat, maar ook hij is vooralsnog te duur. LASK Linz zou een vraagprijs van 10 miljoen euro hanteren. De hoop bestaat dat de club later in de transferwindow nog zal zakken in deze vraagprijs.

UPDATE | Gouka ontkent gesprek Slot en Summerville
Later op de middag weerlegde clubwatcher Mikos Gouka het gerucht over Summerville. Volgens de AD-journalist heeft Slot de oud-Feyenoorder 'nog nooit ontmoet of gesproken'.

Lees meer over
Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties