'Benita vertrekt op huurbasis naar Excelsior'

'Benita vertrekt op huurbasis naar Excelsior'

Mimeirhel Benita speelt het komende seizoen op huurbasis voor Excelsior, zo melden 1908.nl en Voetbal International maandagavond. De 19-jarige verdediger wordt verhuurd zonder optie tot koop. De stadionclub ziet nog altijd toekomst in de talentvolle Benita.

Het weekblad meldt dat Benita dinsdag al aansluit bij het trainingskamp van Excelsior. De Kralingers hebben zich al vroeg gemeld in De Kuip om een huurtransfer te bespreken, maar Feyenoord wilde eerst de ontwikkelingen afwachten binnen de eigen selectie. Nu het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk ten einde is gekomen, hebben de Rotterdammers besloten om Benita definitief te verhuren.

Eerder maakte Lennard Hartjes al de overstap naar Excelsior. Benita speelde in totaal zes wedstrijden in het eerste van Feyenoord. De rechtspoot maakte afgelopen seizoen voor het eerst onderdeel uit van de eerste selectie. Mede vanwege een blessure was zijn inbreng niet groot. Nu mag Benita, die een contract heeft tot medio 2025, zich gaan bewijzen op het hoogste niveau in Nederland.

Lees meer over
Mimeirhel Benita
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties