Vermoedelijke opstelling: Slot kan niet om Zerrouki heen

Vermoedelijke opstelling: Slot kan niet om Zerrouki heen

Kan Feyenoord nog om Ramiz Zerrouki heen? Het antwoord voor de uitwedstrijd tegen FC Twente is naar verwachting nee. De Rotterdammers beginnen naar verluidt met de 25-jarige middenvelder aan de aftrap tegen zijn voormalige werkgever. Mede door de blessure van Yankuba Minteh en Luka Ivanušec die nog niet in de basis kan starten hoeft trainer Arne Slot voor dit weekend nog geen lastige keuzes te maken in zijn formatie.

Stengs wist zich tegen SS Lazio in de groepsfase van de Champions League te onderscheiden als rechtsbuiten. De verwachting is dat hij ook op die positie gaat starten tegen FC Twente. Bart Nieuwkoop heeft vrijdag weer kunnen meetrainen; de rechtsback viel afgelopen woensdag in de rust uit met een blessure. Nieuwkoop wordt in de Grolsch Veste weer in de basis verwacht.

Slot houdt daarmee vast aan de basiself die een uitstekende indruk wist te maken in Europa. Voor Feyenoord is het nu zaak om zondag tijdens een vroege wedstrijd goed voor de dag te komen. De trainer was minder tevreden met de recente uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, die ook om 12:15 begon. ''Over die wedstrijd was ik niet tevreden.''

''Dat was na onze hele goede wedstrijd tegen Atlético, terwijl we nu heel goed hebben gespeeld tegen Lazio. We moeten niet denken dat we in de wedstrijd erna minder energie kunnen leveren, al heb ik gelukkig nog niet meegemaakt dat mijn spelers gemakzuchtig werden.'' FC Twente – Feyenoord begint zondag om 12:15 uur en wordt live uitgezonden op ESPN 3. Voor Gernot Trauner komt de uitwedstrijd nog te vroeg. De Oostenrijker stond vrijdag wel weer op het trainingsveld.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Zerrouki verdient meer speelminuten bij Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties